Selecteer een pagina

Craeymeersch bouwwerken

Wij bouwen uw droomwoning

Uw dromen realiseren, dat is ons doel bij Craeymeersch bouwwerken. Zowel voor grond- en omgevingswerken, nieuwbouw of verbouwingen zijn wij graag uw betrouwbare partner. Hoe groot of hoe klein u de werken ook ziet, ieder project wordt bij ons met hart en ziel behandeld. 

Hoe die droom er precies uitziet? Daarvoor ligt de bal in uw kamp. Wij maken namelijk de tijd om uitgebreid kennis te maken zodat we uw droomproject door en door kennen. Op die manier kunnen we garanderen dat het eindresultaat helemaal aan uw wensen voldoet.

Stijlvolle nieuwbouwprojecten
Grond- en omgevingswerken door Craeymeersch

Grond- en omgevingswerken

Een stabiele ondergrond is de start van uw droomproject. Reken voor de grond- en omgevingswerken op  onze expertise.

Nieuwbouw woningen

Nieuwbouw

De weg naar uw gedroomd nieuwbouwproject zorgt vaak voor spanning. Bij Craeymeersch bouwwerken maken we er dan ook een erezaak van om onze klanten te ontzorgen gedurende het volledige project.

Verbouwingen

Verbouwing

Een kleine verbouwing of ingrijpende totaalrenovatie? Voor beide projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij toveren uw pand graag om tot een prachtige en vernieuwde droomplek.

Craeymeersch bouwwerken

Getuigenissen

Wat zeggen onze klanten?

“Deze vriendelijke vakmannen weten van aanpakken, zijn punctueel, werken nauwgezet en dat levert een puik resultaat op voor een correcte prijs.”

Nieuwbouw te Oostrozebeke

“Brecht is gepassioneerd door zijn vak en streeft het beste na. Dat zie je bijvoorbeeld aan onze gevelsteen dat heel mooi gelijmd is.”

Nieuwbouw te Oekene

“We zijn heel tevreden dat Craeymeersch Bouwwerken een stuk van onze toekomst hielp bouwen.”

Verbouwing te Gullegem